16 مهر 1393 - 10:6 شناسه خبر: 721 نسخه چاپی

/23 مهر؛ روز جهانی  غذا/

حمیدرضا کمال‌علوی: مسئولان با دید وسیع‌تری به صنعت غذا نگاه کنند

حمیدرضا کمال‌علوی: مسئولان با دید وسیع‌تری به صنعت غذا نگاه کنند /23 مهر؛ روز جهانی  غذا/
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران با اشاره به در پیش بودن روز جهانی غذا گفت: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که بین کانون انجمن&z ...

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران با اشاره به در پیش بودن روز جهانی غذا گفت: با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که بین کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران با سازمان ملی استاندارد ایران بسته شده توقع داریم مسئولان دید وسیع‌تری نسبت به صنعت غذا و کارخانه‌های صنایع غذایی داشته باشند و در این روز صدای انجمن‌ها و تولیدکنندگان به گوش مسئولان برسد و از این بلندگو زودتر به خواسته‌هایمان برسیم.
حمیدرضا کمال علوی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه شرکتهای تولیدکننده راغب هستند که از مواد اولیه و منابع داخلی استفاده کنند، گفت: در بحث تامین مواد اولیه شرکتهای تولیدکننده در زمینه ماءالشعیر و مالت تمایل دارند مواد اولیه خود را از منابع داخلی تامین کنند تا چرخه تولید بیشتر بچرخد اما شاید به دلایلی از جمله کمبود مواد اولیه، کیفیت پایین منابع و ... راغب می‌شوند که به سراغ واردات بروند و این در حالی است که در حوزه واردات هم تعرفه برخی مواد بالاست.
وی همچنین با اشاره به مشکلات صنایع غذایی گفت: متاسفانه نرخ سود تسهیلات بانکی بالا است و بانکها خدماتی را که باید ارائه دهند، نمی‌دهند و برخی شرکتها با بانکها مشکل دارند و نوسانات ارزی هم مشکل‌ساز شده است و در این شرایط بانکها در زمینه تامین نقدینگی موردنیاز واحدهای تولیدی همکاری لازم را ندارند.